Hamsorayan i Malmö

För första gången i Malmö hölls en konsert som hyllar de iranska kvinnliga musiker.
Musikgruppen "Hamsorayan" ger konsert fredag 6 maj, 2016, kl. 19.00 i ISF lokal.

Malmö, Ystadvägen 44 våning 3

Biljetten är 100 kr för medlemmar och 120 kr för icke medlem och kan köpas på lokalen.

För mer information, klicka på affischen här.

 

 

 


 

IMAGENES 10th International Female Film Festival Malmö

Klicka på bilden för att se programmet!


 

Teaterns dag i Malmö


Den 12 mars är det dags att fira Teaterns dag i Malmö. På Malmö Opera kommer vi bjuda på visningar, sångprogram i foajén och en föreställning m.m. Vi kommer också ha två visningar på arabiska med skådespelaren Alaa Rashid, och två visningar på persiska med operasångerskan Negar Zarassi, som både var med i Tusen och en natt.

Läs mer...

LÄSNING STORY ABOUT A MOUSE PÅ TEATERNS DAGUnder Teaterns dag, lördagen 12/3, kl 15:30 kommer att arrangera en läsning av Faryad Sayads politiska manus "Story about a mouse" på Teaterhögskolan i Malmö.
Manuset är baserat på en sann historia i ett iranskt fängelse. Mer om själva manusläsningen: en politisk fånge i ett land med förtryckande regim berättar en historia om en mus för sin vakt. Med mindre än en timme kvar att leva är det dags att berätta den sista. Efter läsningen blir det samtal och diskussion med bland annat Faryad Sayad som skrivit manuset.

Läs mer...

Charshanbehsouri / Eldfesten 2016


ljus & glädje
Kom och fira våren, ljuset och gemenskapen den 15 mars då vi säger farväl till vintermörkret och välkomnar värmen genom att fira Eldfesten i Folkets park.

Läs mer...

ISF Malmö på Facebook