Sätt upp laddstolpar vid ditt hotell

Om du vill kunna erbjuda dina kunder extra service kan du sätta upp laddstolpar i anslutning till hotellet. Allt fler väljer idag att köra elbil och då måste det finnas möjlighet att ladda upp batteriet. Med en sådan tjänst är det större chans att gäster väljer ditt hotell framför en konkurrent.

Antalet laddstolpar du kan sätta upp beror förstås på vilka möjligheter du har på din hotellparkering. Välj ett seriöst företag som kan leverera laddstolpar av hög kvalitet. Hos Terrawatt Charging får du en skräddarsydd lösning som passar för just ditt hotells behov.

En smart och affärsmässig lösning

Electric,Car,On,Charging,Spot,In,Front,Of,Architecture,OfficeSom hotellägare funderar du säkert ständigt på hur du kan göra ditt hotell mer attraktivt och locka fler kunder. Att sätta upp en eller flera laddstolpar kommer att vara ett positivt inslag för de gäster som kommer med elbil. Se till att det finns tydliga skyltar så gästerna snabbt ser var de kan ladda sin bil. Det är också bra att skriva in denna förmån i hotellbeskrivningen så gästerna vet det redan på förhand. Det är fortfarande ganska ovanligt med laddstolpar vid hotell så genom att göra en tidig satsning kan du sticka ut bland dina konkurrenter. Dina gäster kommer säkerligen uppskatta den extra service de får på ditt hotell.

Bra för klimatet

Det är ingen hemlighet att elbilar är ett bättre alternativ för klimatet i jämförelse med andra drivmedel. EU presenterade nyligen en plan där bensinbilar ska avvecklas helt och hållet. Genom att installera laddstolpar vid ditt hotell bidrar du till ett bättre klimat och uppmuntrar folk att välja elbilen. Det är en investering som kommer att löna sig både nu och i framtiden. Om du redan har laddstolpar vid ditt hotell behöver du inte göra en större investering i takt med att elbilar blir allt vanligare.

Kolla om du kan få investeringsstöd

Det finns flera olika typer av stöd du kan söka när du ska installera laddstolpar. Se över om du kan ansöka om något via ditt hotell. Det kan alltså bli lönsamt även för dig som driver en lite mindre anläggning eller hotell.

Scroll to top