Semestra i Malmö

Det finns många anledningar till att vilja semestra i Malmö. Här finns alltifrån ett riktigt uteliv, härliga krogar och ett av landets fyra fysiska kasinon till lummiga stadsparker, lyxiga restauranger och pittoreska gator. Sveriges sydligaste storstad erbjuder även närhet till många vackra stränder. Staden har en internationell prägel och närheten till kontinenten gör att du enkelt kan ta dig vidare från Malmö till resten av Europa och hela världen.

”I stadskärnan finns även flera högklassiga och mysiga hotell.”

Den skånska pärlan erbjuder många sevärdheter såsom slottet Malmöhus, Lilla Torg, Kungsparken, Turning Torso vid Västra Hamnen, Emporia, Malmö Arena och det lilla gatuhuset Ebbas hus. Oavsett smak kommer du alltid att hitta något att göra under din semester i Malmö. I stadskärnan finns även flera högklassiga och mysiga hotell. Ett härligt hotell i city är MJ’s Hotel på Mäster Johansgatan. Förutom närhet till många sevärdheter är detta ett hemtrevligt och mysigt hotell. Perfekt att boka in sig på vid en romantisk weekendresa till Malmö. Rummen är vackert inredda med smakfull design. I närheten av hotellet finns även flera bra restauranger för att avnjuta en god middag efter allt strosande runt stadens gator.

Besök staden i augusti

Om du ska besöka Malmö i sommar, är augusti en bra tidpunkt för att göra detta. I augusti äger nämligen traditionsenligt Malmöfestivalen rum, och oavsett om man är ett fan av musiken på festivalen eller inte så är detta en upplevelse. Atmosfären i stadskärnan och stadens puls och rörelse är något alldeles extra under Malmöfestivalen då besökarna flockas till staden. Givetvis är dock Malmö alltid en god idé, vare sig det är festivaltider eller inte.

 

Scroll to top