Ta en andningspaus i Lund

Just nu går det inte att röra sig så mycket eller åka på stora utflykter runt hela landet. Men en mindre paus från hemmasittandet för en weekend i Lund kan hjälpa till för att få tillbaka lite energi. Här kommer några tips om att ta en weekend i lokalområdet.

Har du suttit länge i din lägenhet i Malmö och inte vågat dig ut speciellt mycket, som de flesta just nu. Surfa då in på Elite hotell och kolla deras deras utbud i Lund, det ligger nära Malmö men är en perfekt chans för omväxling för att få mer energi igen.

Vad finns det att se i Lund?

lundDet finns en hel del saker att se och göra. Även på ett sätt som är säkert också under coronarestriktionerna. Lund är ju en så pass fin stad i sig att vandra runt i, titta på Lunds domkyrka eller bara strosa runt och se på de fina husen. Även Lunds Saluhall finns att besöka med god mat och bra närproducerad handel. De har också anpassat så att det det är säkert att besöka just nu.

Varför åka iväg till Lund från Malmö nu?

Det är svårt just nu och många sitter inomhus för att inte röra sig bland folk, men vi behöver fortfarande stötta våra lokala butiker och företag särskilt om vi kan köpa lokalproducerat. Jag ångrar verkligen inte ett besök i Lund, och om du stannar där över någon natt behöver du inte heller känna dig stressad när du står i kö och väntar för att få komma in på olika ställen som har ett maxantal på besökare. I höstas rapporterades det att hotellbranschen skulle få det tufft, så att åka till Lund på en weekend på Elite hotell hjälper inte bara dig att återhämta dig utan även det lokala näringslivet.

Scroll to top